Vil du bli Landslagsmaskot?

Vi i Gjensidige er stolt sponsor av Norges Fotballforbund.

Gjennom prosjektet Landslagsmaskotene søker vi fotballag fra hele Norge, som får muligheten til å være maskoter under landskampene som spilles her hjemme - både for kvinne- og herrelandslaget. Vi ønsker å gi unge, lovende fotballspillere landet rundt et innblikk i hvordan det er å være Norges beste fotballspillere!

Målet med Landslagsmaskotene er å skape en felles fotballopplevelse for laget, utenom vanlige treninger og kamper. Håpet er at gutter og jenter skal motiveres til å fortsette å ha det gøy med fotball, samtidig som de får en opplevelse for livet. 

Kampdagen som maskot for fotballandslagene skal være både inspirerende og motiverende - uavhengig av hva som er ambisjonene på fotballbanen.

NFF-hovedlogo-med-tekst-3-farger-eps-528.png

 

Hvem kan søke?

For å kunne søke må laget være i alderen 8-10 år.

Du som søker må være kunde i Gjensidige og ha en tilknytning til laget, for eksempel som trener, lagleder, mamma, pappa, besteforeldre eller annet. Søknaden må sendes inn på vegne av hele laget. 

Hva får en Landslagsmaskot oppleve?

Laget som blir plukket ut til å være landslagsmaskoter vil få en eksklusiv fotballopplevelse.

I tillegg til å være maskoter, vil laget få komme på innsiden av en landslagskamp, være lykkebringere og løpe ut på banen sammen med landslagsspillerne, de vil få spesialdesignet treningsdress og utstyr, samt egne landslagstrøyer.

Søknadsfristen har gått ut

Søknadsfristen for å bli Landslagsmaskot under kampen mellom Norge-Spania 15. oktober 2023 har dessverre gått ut.