Stolt hovedsponsor gjennom 30 år

1. mai 1991 signerte Norges Håndballforbund (NHF) og Forenede Forsikring, som kort tid etter ble en del av Gjensidige, sin aller første samarbeidsavtale. I 30 år har Gjensidige dermed vært stolt hovedsponsor for Håndballjentene. Sammen har vi opplevd mange store øyeblikk, og vekteren vår har vært godt gjenkjennelig på spillernes drakt gjennom disse årene.

Kontinuitet er et viktig element for å skape suksess over tid. I løpet av vårt 30 år lange samarbeid har Håndballjentene kun hatt tre trenere; Sven Tore Jacobsen (1984-1993), Marit Breivik (1994-2009) og Thorir Hergeirsson (2009-).

Kontinuitet er også viktig for oss som hovedsponsor. Gjennom hele samarbeidet har Gjensidige bidratt med forutsigbarhet, stabilitet og trygghet, slik at Håndballjentene har kunnet fokusere på sporten. Et langt samarbeid bidrar også til at NHF og Gjensidige kan utvikle seg sammen. Samarbeidet har vært et viktig bidrag for å styrke internkultur gjennom inspirasjon, læring og utvikling for de ansatte i Gjensidige.

Vi har ikke kun hatt fokus på toppidretten, landslaget og prestasjoner de siste 30 årene. Breddeidretten og rekruttering har også vært et viktig fokusområde. Et av prosjektene våre som har vært rettet mot bredden er Minihåndballjentene. Her har vi hvert år siden 2014 plukket ut 16 barn i alderen 9-12 år som har fått følge landslaget gjennom et helt år. Dette prosjektet har bidratt til økt rekruttering blant unge, og sørget for at de holder seg i idretten lenger.  

I desember 2020 skrev Gjensidige under en ny fire års avtale som hovedsponsor for Håndballjentene. Vi vil med andre ord fortsette å utvikle det gode samarbeidet, og være med å legge til rette for flere store øyeblikk sammen. I tillegg skal vi dyrke idrettsgleden og mestringen blant barn og unge. Det gleder vi oss til.

Medaljer gjennom 30 år

I løpet av samarbeidet har Håndballjentene, med vekteren på brystet, tatt mange medaljer:

Eksklusiv jubileumsdrakt

For å markere godt samarbeid gjennom 30 år har Gjensidige og Norges Håndballforbund laget en eksklusiv jubileumsdrakt. Den er produsert opp i 1991 eksemplarer, som markerer året da avtalen ble signert. Hver drakt vil være nummerert, og kan kjøpes ved å trykke på denne lenken

Default