Gjensidige og Palmesus gir tilbake

Gjensidige har siden 2019 vært hovedsponsor av Palmesus - Norges største musikkfestival. Den arrangeres på Bystranda i Kristiandsand hver sommer, hvor 60 000 glade festivalgjengere samles for å nyte sol, sommer og musikk. 

Men hver dag er ikke en solskinnsdag på en deilig bystrand, det vet vi. Vi bryr oss om mental helse, og det er også det overordnede temaet for samarbeidet vårt med Palmesus. Alle har tyngre dager av og til, og det er helt normalt. Vi ønsker å ufarliggjøre det å snakke om at man har det litt vanskelig, og bidra til at de unge blir tryggere, mer robuste til å takle livet og mer fornøyd med seg selv. 

Kjenner du noen som kunne trengt en oppmuntring? 

Før sommerens festival ønsker vi å gi bort en festivalpakke til noen som virkelig fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Pakken inneholder to weekendpass til Palmesus, i tillegg til overnatting ("glamping") på Camp Palmesus. 

Søknadsfristen er dessverre utgått. Vinneren vil bli kontaktet.

Besøk oss på Palmesus 30. juni - 1. juli 2023

Under festivalen har vi laget et "pusterom" hvor du kan ta deg en timeout fra det hektiske livet på stranden. Her kan du også prate med noen trygge voksne, hvis du føler et behov for det. 

Kom gjerne innom standen vår, hvor du blir møtt av unge Gjensidige-ansatte som kan by på en flaske vann og andre overraskelser. I tillegg kan du slå deg ned i loungen vår og bare slappe av litt. 

Hvis du er så uheldig at du mister noe, mobilen, nøklene dine eller noe annet, kan det hende du finner det igjen i Gjensynsbua (hittegodsen).