Plogger - appen for deg som liker å holde Norge rent og kroppen trent

Er du opptatt av å ta vare på miljøet, men også din egen helse? Bli en plogger og plukk søppel mens du jogger – eller trener på annen måte.

Vi i Gjensidige ønsker også å bidra til å holde naturen ren. Derfor har vi, sammen med Norges Friidrettsforbund, laget Plogger, som vi håper vil gi mange økt motivasjon for å plogge. Med denne appen kan du måle hvor mye søppel du plukker og hvor langt du løper eller går.

Hva er plogging?

Plogging er en aktivitet som går ut på å plukke søppel mens du jogger, går, sykler eller trener på annen måte. For oss som lever i et samfunn der både forbruket og forsøplingen øker hele tiden, er det viktig å sette i gang tiltak for å unngå at avfallet havner i naturen og havet.

Dette trenger du for å plogge:

 

 

 

  • Plogger-appen
  • Plasthansker, hagehansker, arbeidshansker eller lignede
  • Poser til å ha avfallet i

Konkurranse for privatpersoner

Ved å laste ned og registrere turene dine i Plogger-appen blir du automatisk med i trekningen av et par joggesko fra Adidas, laget av havplast. Konkurransen avsluttes 14. juni, og vi trekker tre tilfeldige vinnere 15. juni. Trykk her for å lese konkurransereglene. 

 

 

Konkurranse for håndballag og friidrettsklubber

Gjensidige er stolt hovedsponsor av Norges Friidrettsforbund og Norges Håndballforbund. Sammen inviterer vi deg og klubben eller laget ditt til å være med å plogge, og samtidig bli med i trekningen av pengepremier! Gjensidige trekker ut tre vinnere fra hver idrett (seks vinnere totalt) som har bidratt til å gjøre lokalmiljøet sitt litt renere. 

Premiene er på 15 000, 10 000 og 5 000 kroner.

Hvordan deltar klubben?

  1. Last ned Plogger-appen
  2. Inviter klubben eller laget til en ploggeøkt
  3. Last opp et bilde av at dere bruker appen på Instagram eller Facebook, med hashtaggen #ViPlogger. Bruk gjerne klubbens Instagram eller Facebook-side til å laste opp bildet. Bildet må legges i feeden, ikke på Story.
  4. Tag Gjensidige. Håndballag må i tillegg tagge Håndballjentene (handballandslagene på Instagram), og friidrettsklubber må tagge Norges Friidrettsforbund.

Sånn! Nå er klubben din med i trekningen av en de tre pengepremiene. Konkurransen avsluttes 14. juni, og vinnerne trekkes 15. juni. Ps. Det er lov å delta flere ganger. Jo mer vi plogger – jo bedre!

Du kan lese mer om konkurransereglene her.

Amalie Iuel, Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes plogger. Se flere Plogger-videoer med kjente idrettsprofiler her.